Cvjetni sajam

Turistička zajednica Daruvar-Papuk, u suradnji s Gradom Daruvarom i Daruvarskim toplicama, organizira Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru.

Daruvar je oduvijek grad parkova i prekrasnog očuvanog zelenila od centra grada pa sve do Petrovog vrha. Daruvar je grad s najviše osvojenih Zelenih cvjetova s titulom najuređenijeg malog grada kontinentalne Hrvatske.

Proljetni cvjetni sajam se održava u mjesecu travnju, a jesenski u mjesecu listopadu na površini Lječilišnog perivoja Julijevog parka Daruvarskih toplica.

U takvom okruženju su ljepota i šarenilo izloženog cvijeća i ukrasnog bilja izraženiji, a razne rukotvorine i domaći proizvodi primamljiviji i ukusniji. Program sajma obogaćuju razne kreativne radionice za odrasle i najmlađe, mogućnost jahanja na poniju, edukativna izložba gljiva i ljekovitog bilja, akustična svirka domaćih glazbenika i pomno odabrana gastro ponuda u Restoranu Terasa.

Uređeni parkovi nisu samo mjesto za odmor i opuštanje već i idealna kulisa za održavanja raznih događanja poput Cvjetnog sajma u sklopu kojega sudjeluju razni izlagači s rukotvorinama, domaćim proizvodima i cvjećari pa je uživanje posjetitelja višestruko.

Prethodna Klapsko večer
Sljedeća 10 dana astronomije

Comments are closed.

Bit će da je do miša ...